Siirry suoraan sisältöön

ARJEN ATK-ASIANTUNTIJA

– TUOMME TUEN KOTIOVELLE

Tietokoneet

Ehditkö juoda kahvit odotellessasi, että tietokone avautuu? Ja kaiken huipuksi ohjelmat eivät toimi? Laite painaa ja johtoja on kamalasti. Me korjaamme ongelmasi ilman, että sinun täytyy poistua kotoasi. Päivitämme samalla tietoturvasi ajan tasalle.

Puhelimet ja tabletit

Puhelin kaipaa säännöllistä huoltoa, että se toimii sujuvasti ja turvallisesti. Tietoturvapäivitykset, sovellusten asennukset, laitteen puhdistus turhasta roinasta ja käyttöön opastukset ovat meille tuttua.

arjen digi-tuki JTS-tuelta

Televisiot

Äly-TV voi muuttua murheen kryyniksi, jos laitteesta ei löydä edes tavallisia tv-kanavia. Nettipalveluita on pilvin pimein, mutta jokainen vaatii kirjautumisen ja laite on tuskallinen käyttää. Me huolehdimme opastuksesta ja oheislaitteiden asennuksesta. Opastamme myös laitteen käytössä.

Tulostimet ja muut laitteet

Tulostin on olennainen osa sujuvaa arkea, mutta sen asentaminen on työlästä. Samoin ongelmia aiheuttaa laitteeseen juuttuneet paperit, värikasettien vaihdot ja ohjelmistopäivitykset. Opastamme laitteen käytössä, kuten skannauksissa ja huollamme laitteen taas toimivaksi.

Internet

Internet on nykyään joka paikassa, se tulee langalla seinästä, se on langattomana kotona, sen voi jakaa puhelimesta tai ottaa mukaan mökille. Laitteistojen vianhaku ja asennus on kuitenkin oma maailmansa. Me autamme hidastelevan netin kanssa ja korjaamme hetkessä oikuttelevan netin.

arjen digi-tuki JTS-tuelta

Laiteostot

Nykytekniikka on täynnä lyhenteitä. Ja usein käy niin, että mitä kalliimpi laite sitä monimutkaisempi se on käyttää. Me kartoitamme tarpeesi ja autamme laitehankinnoissa. Saat meiltä kirjallisena yhteenvedon nykylaitteistasi ja vinkit uusien hankintaan.

*Hinnat sisältävät 24% alv. Hinnat voimassa toistaiseksi.

**Kotitalousvähennyksen määrä vuonna 2023 on 60% työnosuudesta. Lisätietoa verottajan sivuilla: https://www.vero.fi/henkiloasiakkaat/verokortti-ja-veroilmoitus/vahennykset/kotitalousvahennys/

Kodin digipäivitys

249 €*

Päivitämme kaikkien nettiin menevien laitteidesi tietoturvan ja ohjelmistot ajan tasalle. Helppo ja yksinkertainen ratkaisu laitteiden huoltoon.

Kotitalousvähennys huomioiden
99,60 €**


Muut työt tuntihintaan

80 € / h*

60 minuuttia asiantuntijatyötä. Ratkaisemme internetiin liittymisongelmat, uusien laitteiden asennukset ja tiedon talteenotot sekä muut arjen haasteet.

Kotitalousvähennys huomioiden
32 € / h**

Arvioitu työaikaEsimerkkejä töistä
1 – 3 tuntiaOheislaitteen asennus, nettiyhteyden korjaus / asennus, käyttöönopastus laitteelle, uuden laitteen asennus ja käyttöönopastus, ohjelmistojen asennus, tiedon siirto laitteelta toiselle, ohjelmistopäivitykset, käyttöjärjestelmäasennus, Microsoft 365 asennus, jne.  
3+ tuntiaTiedostojen palautus kovalevyltä esimerkiksi rikkoutumisen yhteydessä*** Muut perustöitä laajemmat työt kuten erilaiset vikakorjaukset ja järjestelmien palautukset.
Minimilaskutus on 1 tunti. Työn kestosta annetaan aina etukäteen mahdollisimman tarkka arvio.
***Laitteen rikkoutuessa on todennäköistä, että vain osa tiedoista saadaan palautettua.

Muista oikeus kotitalousvähennykseen

Kotona suoritettavat JTS-tuen asennus ja opastus -palvelut ovat kotitalousvähennyskelpoisia.

Vuonna 2023 voit vähentää verotuksessasi kotitalousvähennyksenä 60 % maksamastasi palvelusta. Vähennys lasketaan palvelun arvonlisäverollisesta hinnasta. Vähennys koskee vain työn osuutta: ei laitteita tai materiaaleja.

Vuonna 2023 kotitalousvähennyksen enimmäismäärä on 3 500 euroa. Omavastuu on 100 euroa. Vähennys myönnetään sinä vuonna, jona palvelu on maksettu.

Kotitalousvähennyksen avulla osa palvelun hinnasta palautuu sinulle, digi-arkesi helpottuu ja samalla tuet suomalaista yrittäjyyttä

Tarkista ajankohtaiset tiedot: https://www.vero.fi/henkiloasiakkaat/verokortti-ja-veroilmoitus/vahennykset/kotitalousvahennys/

JTS-tuki auttaa digi-ongelmissa
J