Siirry suoraan sisältöön

Pienyrittäjät

IT-TUKEA YMMÄRRETTÄVÄSTI

– ANNA MEIDÄN AUTTAA.

Olemme IT-tuki pienyrityksille ja tarjoamme helposti ymmärrettävää tukea yrityksesi tarpeisiin. Emme oleta, että tunnet läpikotaisin yrityksesi käyttämät laitteet ja järjestelmät. Sinun ei tarvitse myöskään osata tietokoneslangia saadaksesi apua ongelmaasi. Me kartoitamme vian ja korjaamme ongelmasi.

Toimimme Valkeakoskelta käsin ja siksi keskitymme Etelä-Pirkanmaan alueelle.

Pienestä asiasta kasvaa helposti suuri ahdistus. Anna meidän auttaa!

Tietokoneet

Ehditkö juoda kahvit odotellessasi, että tietokone avautuu? Ja kaiken huipuksi ohjelmat eivät toimi? Laite painaa ja johtoja on kamalasti. Me korjaamme ongelmasi ilman, että sinun täytyy kuljettaa laitteistoja mihinkään. Päivitämme samalla tietoturvasi ajan tasalle.

Puhelimet ja tabletit

Puhelin kaipaa säännöllistä huoltoa, että se toimii sujuvasti ja turvallisesti. Tietoturvapäivitykset, sovellusten asennukset, laitteen puhdistus turhasta roinasta ja käyttöön opastukset ovat meille tuttua.

arjen digi-tuki JTS-tuelta

Laite- ja ohjelmistohankinnat

Nykytekniikka on täynnä lyhenteitä ja mitä kalliimpi laite, niin sitä monimutkaisempi se on käyttää. Me kartoitamme tarpeesi ja autamme laitehankinnoissa. Saat meiltä kirjallisena yhteenvedon nykylaitteistasi ja vinkit uusien hankintaan.

Tulostimet ja oheislaitteet

Tulostin on olennainen osa sujuvaa arkea, mutta sen asentaminen on työlästä. Samoin ongelmia aiheuttaa laitteeseen juuttuneet paperit, värikasettien vaihdot ja ohjelmistopäivitykset. Opastamme laitteen käytössä, kuten skannauksissa ja huollamme laitteen taas toimivaksi.

Internet

Internet on nykyään joka paikassa, se tulee langalla seinästä, se on langattomana kotona, sen voi jakaa puhelimesta tai ottaa mukaan mökille. Laitteistojen vianhaku ja asennus on kuitenkin oma maailmansa. Me autamme hidastelevan ja oikuttelevan netin suhteen.

Työpaikan
digi-päivitys
290 €*

Päivitämme kaikkien nettiin menevien laitteidesi tietoturvan ja ohjelmistot ajan tasalle. Helppo ja yksinkertainen ratkaisu laitteiden huoltoon. Riskikohtien kirjallinen arviointi sisätyy työhön.


Muut työt tuntihintaan 68 € / h*

* Hinnat alv 0%. Hinnat voimassa toistaiseksi.

Arvioitu työaikaEsimerkkejä töistä
1 – 3 tuntiaOheislaitteen asennus, nettiyhteyden korjaus / asennus, käyttöönopastus laitteelle, uuden laitteen asennus ja käyttöönopastus, ohjelmistojen asennus, tiedon siirto laitteelta toiselle, ohjelmistopäivitykset, käyttöjärjestelmäasennus, Microsoft 365 asennus, jne.  
3+ tuntiaTiedostojen palautus kovalevyltä esimerkiksi rikkoutumisen yhteydessä*** Muut perustöitä laajemmat työt kuten erilaiset vikakorjaukset ja järjestelmien palautukset.
Minimilaskutus on 1 tunti. Työn kestosta annetaan aina etukäteen mahdollisimman tarkka arvio.
***Laitteen rikkoutuessa on todennäköistä, että vain osa tiedoista saadaan palautettua.